Päiväreissu Porvooseen

Olimme suunnitelleet kesälomalla käyvämme päiväreissun Porvoossa, mutta koska loma on kunnon lomaa vasta ilman liian tiukkoja suunnitelmia, jäi meiltä tuo reissu tekemättä. Ja nyt kun on viikko painettu duunia, oli lauantaina hyvä hetki lähteä matkaan.

Keli oli ihana sekoitus auringon lämpöä ja raikasta tuulta, ja piti meidän mennä heti  ensitöiksemme letuillekin sadetta pitelemään. Onneksi tuo kuuro ei kestänyt kauaa ja lettujen jälkeen pääsimme kujille kiertelemään.

Niin ihana kuin Porvoo esteetikolle onkin, niin näin valokuvaajan silmin se on osin myös melkoinen painajainen. Rakennuksia kuvatessa kun yhden linjan katsot suoraksi, niin toisaalla sitten vinottaa ja huolella.  Tässä joka tapauksessa kuvakavalkadia meidän lauantain reissustamme. Näettepä yhden peiliselfienkin joka karulla tavalla kertoo sen, miksi en niitä juurikaan harrasta :D Nuo arskat oli muuten rakkautta ensi silmäyksellä, mutta koska By Pia's hinta 59,90€ kohtasi h&m laadun, en sitten niin millään raaskinut moista summaa tuosta laadusta maksaa. Ja pakko sanoa, että vähän kyllä ketuttaa vieläkin sillä oli ne vaan niin makeet..

*kaikki postauksen kuvat ovat kännykkäkuvia


Kommentit

 1. Oltiin samaan aikaan Piasilla ja näin kun sovittelit noita laseja. Sun innostamana aattelin sovittaa itsekin mut hinta oli niin kamala et en ees lopulta viitsinyt kokeilla. Mut hyvältä näytti sulla ja oli kiva tavata livenä vaikka en uskaltanu moikata :)

  Minna

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitti! No hitsi, olisit vaan tullut moikkaamaan. Kauhee kun jäin nyt miettimään kuka niistä naisista olit. Tupa oli täynnä :)

  VastaaPoista
 3. Makeet rillit ja upeita kuvia! Terv Tepa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.