Think pink - kevätnilkkurit

Vaaleanpunainen kuuluu olevan yksi suosituimmista tämän kevään sisustusväreistä. Monena vuonna  meillekin on soviteltu roosan sävyjä jos jonkinlaisia, mutta ei ne koskaan ole oikein sitten kuitenkaan sykähdyttäneet. Tänä keväänä en ole vielä kunnolla ehtinytkään sisustushoppailuille, mutta vaatepuolella olen tehnyt jo monta huippulöytöä.

Yksi huipuimmista oli nämä supersöpöt todella haalean vaaleanpunaiset nilkkurit. Näitä oli myös vaaleanvihreinä (ihanat!) sekä beigenä (käytännölliset) ja ette kuule usko, miten vaikea oli valita väri! Mukana ollut esikoispoika liputti beigen puolesta, päällä ollut ulkotakki natsasi vihreisiin täydellisesti ja vaaleanpunainen kutkutteli omassa mielessä eniten. Lopulta oli pakko vetää arvalla mitkä kengät lähti kotimatkalle mukaan, mutta uskotteko, että mielessä kaihertaa vielä ne kaksi muutakin väriä? 

Montaa teistä varmaan hymyilyttää nyt, mutta tämä Skopunkten kenkäkauppa oli mulle ihan uusi tuttavuus siitäkin huolimatta, että se on ollut paikallisessa kauppakeskuksessa jo vuoden(?) verran. Kauppa oli superihana uusi tuttavuus senkin takia, että siellä on kaikki kengät aina osta 3, maksa 2 -hinnalla tai vaihtoehtoisesti osta 2, saat edullisemman parin puoleen hintaan. Yleisin hintaluokka siellä näkyi olevan 34,95€ tai max. 44,95€ ja meillä kolmille kengille jäi hintaa vain 80€. Eli ehkä mä käyn vielä hakemassa ne kaksi muutakin väriä, toisen parin kun saa puoleen hintaan :) Eihän nämä aitoa nahkaa ole, mutta minulle sen ei ole niin väliä. 

Aurinkoista uutta kevätviikkoa!


Kommentit

 1. Makeet nilkkurit <3 ja edulliset! Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, siis oikeasti ihan tosi tosi edulliset! Laatu jää nähtäväksi, mutta kovin monivuotisia en näistä hinnan perusteella odotakaan :)

   Poista
 2. Kiitos Katja vinkistä!
  Kävin heti katsoo mitä löytyy nettikaupasta ja ilahduin kokotaulukosta.. siellä näyttää olevan kokoja koko meidänkin perheelle. Täytyykin ajella Karismaan katsoo löytyiskö kevääseen jotain kivaa ;)
  Nuo sun löydöt on kyllä hirmu ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Lahdesta löytyy lapset, naiset ja miehet eli jokaiselle jotakin :)

   Poista
 3. Niin ihanat!! Kävin kans tuolla linkissä kattomassa ja siellähän on vaikka minkälaisia! Täytyy ettiä lähin liike ku eihän täällä maalla tuollaisia ole. Kiitos Katja < T. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans katsoin, et verkkokaupassa on tosi paljon kenkiä mitä liikkeessä ei ole. Mm. eräät leoballerinat joita alun perin kävin kaupassa etsimässäkin. Toivottavasti liike löytyy läheltä :)

   Poista
 4. Piilomainontaa?..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka ihmeessä tähän päädyit? Ihan omalla rahalla ostetut olivat :D Mä tykkään "mainostaa" hyviä juttuja ihan ilman korvaustakin täällä blogissa enkä nyt usko olevani edes mitenkään harvinaisuus blogistaniassa. Hyvä kiertoon!

   Poista
 5. Ihanat! <3
  Ja mukavaa, kun löysin taas blogisi, se on ollut mulla hukassa, nyt lukulistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa Sari, tervetuloa taas mukaan :) Vähänhän täällä hiljaista pitelee, mutta nyt valoisuuden myötä ehtii taas enemmän. Samperin työt meinaa haittaa harrastuksia ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.