Tervetuloa maaliskuu & Vero!

Huikeaa!! Maaliskuu ja kevät. Ihan parasta :) Helmikuu meni (sekin) jotenkin hujauksessa ja huomaamatta ohi, toivottavasti ehdin maaliskuuhun hieman paremmin mukaan.

Helmikuu oli blogissa hiljaista aikaa, mutta maaliskuulle on tulossa jo paljon enemmän tarinaa ja kuvia. Luvassa mm. asiaa astiakaapin uudistamisesta, keittiön uusista tuulista, kevätpukeutumisesta ja monesta muustakin :)

Maaliskuussa myös testataan uutta Vero-appia, joka on hieman samanlainen kuin Instagram, mutta ilman turhauttavia algoritmeja, joiden vuoksi instakuvat saattavat näkyä seuraajien kuvavirrassa useita päiviä myöhemmin jos silloinkaan. Verosta löytyy vasta betaversio ja käyttö on vielä tahmeaa, mutta annetaan sille aikaa. Jonkin verran muuten ollut spekulaatiota siitä, että ensimmäiset miljoona käyttäjää saavat Veroappin ilmaiseksi ja sen jälkeen liittyvät joutuvat maksamaan pienen summan, mutta tuon todenperää en tiedä.

Tosin tuossa Verossakin on arveluttavat puolensa, sillä Instagramista löytyy #deletevero -kampanja. Itse en ole asiaan vielä ehtinyt sen tarkemmin paneutua jotta voisin ratkaisuni tehdä, mutta kunhan tässä luppoaikaa liikenee, niin tutustun kyllä tuohonkin näkökantaan.

Tervetuloa maaliskuu!
Kommentit

 1. Mihin tarvitaan taas uutta sosiaalisen median appia? Eikö tämä ole ihan samanlainen kuin Instagram? Samat naamat ja samat kuvat pyörii taas molemmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramiin on aika moni kyllästynyt juurikin sen takia, että kuvia ei enää näytetä samoin kuin ennen. Samoin jos käyttää liikaa samoja hashtageja ja liian usein, jonkunlaista jäähyäkin on jaettu.

   Makuja on onneksi monia ja jokaiselle appille löytyy varmasti omat käyttäjät. Ei siis ihan vielä tyrmätä tätä uutuutta :)

   Poista
 2. Minäkin liityin Veroon mutta minusta se on kamalan vaikeaselkoinen. Ja taustan tumman värin haluaisin valkoiseksi. Synkkä!
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vähän vaikeakäyttöinen, pakko myöntää. Toisaalta en ole siihen ehtinyt kauheasti perehtymään. Täytyy muistaa että kyseessä on vasta beta-versio, annetaan sille siis vähän aikaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.