Alekyntteliköt

Vitsit miten ihanaa, että jo aamulla aikaisin on valoisaa. Blogikin tuntuu heräävän jälleen eloon, kun ehdin kuvaamaan päivännäöllä ennen tai jälkeen työpäivän.  Vielä jokin aika sitten kun lähdin pimeässä töihin ja palasin pimeässä kotiin. Ihan kuin omatkin energiavarastot olisivat latautuneet täydemmäksi ilman mitään vitamiinipillerilisiä. Kyllä valo vain saa ihmeitä aikaan!

Tunnelmallisesta kynttilänvalosta en silti suostu vielä luopumaan. Törmäsin apteekkireissullani näihin kauniisiin kynttilänjalkoihin, jotka olivat -70% alessa ja uskokaa tai älkää, näille kolmelle kynttilänjalalle jäi hintaa alle kymppi! Lasisten kuppien kanssa nämä käyvät tuikkukynttilöille, mutta kun kupit poistaa, saa jalkoihin kruunukynttilät. Monikäyttöisyys kunniaan :)

Tänään minä viettelen vapaapäivää ja taidankin napata tuosta hiihtolomalaisen kyytiin ja lähteä vähän kaupungille humputtelemaan. Tuoreita kukkia tahdon ainakin keittiön pöydälle ja ehkä nappaan lehtihyllystä tuoreen sisustuslehdenkin :)

Kivaa keskiviikkoa sullekin!

Ps. Seuraathan minua jo Instassa? Vaikka blogi on vasta heräilemässä talviuniltaan, Instassa pääset seuraamaan juttuja ja kuvia reaaliaikaisemmin :) Täältä löydät minut *klik*
Kommentit

 1. Ihanat ja monikäyttöiset! Kynttilät palamassa, joka ilta, myös täällä! Ilman niitä ei voi olla :) Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä kynttilähulluja taitaa olla aika paljon :) Mä sytytyän kynttilät oikeastaan aina heti aamusta ja samantien kun tulen kotiin. Sen vuoksi vähän harmittaakin ostaa kalliita tuoksukynttilöitä kun ne ei kauaa tällä polttomentaliteetilla kestä. Mutta mitä sitä ei tekisi tunnelman ja hyvän tuoksun eteen :)

   Poista
 2. Kauniit jalat. Onko teille palaamassa kenties kromi sisustuskeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kromi palaamassa, ainakaan mitenkään suunnitellusti. Mä olen vähän sellainen, että ostan sitä mistä tykkään, oli se sitten mitä tyylisuuntaa hyvänsä. Ehkä tämä meidän koti juuri siksi onkin niin ihana sekametelisoppa :)

   Poista
 3. Kerääkö tuo Kallax paljon pölyä? Mua houkuttais hirveästi mutta ei-innokkaana siivoojana epäilyttää..
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valehtelisin jos väittäisin ettei kerää. Eli kyllä vain. Tosin toinen ei-innokas siivooja täällä ei ole kyllä kokenut sitä mitenkään ongelmana. Suosittelen antamaan houkutukselle vallan, ette te tule pölyyn hukkumaan ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.