Etäpäivän etuja

Entisessä kaupan alan duunissa jos jotain kadehdin, niin pyhävapaita ja etäpäiviä. Enää ei onneksi tarvitse kadehtia kumpaakaan. Tämän päiväisen etäpäivän työlistan läpikäymisen aloitin jo eilen illalla muun perheen mentyä nukkumaan ja tänään nousin työskentelemään ennen kukon laulua. Aivan ihanan vapauttavaa tehdä töitä omien aikataulujen mukaan. Tosin opeteltavaakin on ollut.
Helposti tämäkin etäpäivä olisi sisältänyt kaksi työpäivää, jos en erikseen opettelisi lopettamaan ajoissa. Toisaalta, kun saa tehdä sitä mistä tykkää niin.. 

Siispä kello 14 suljin läppärin ja napsautin vedenkeittimen päälle. Sänky kutsuu suunnattomasti juuri nyt joten ehkä sukellan vällyjen väliin teeni ja Viaplayn kanssa. Olen aivan koukussa Empire-sarjaan, miten kaunis Cookie voikaan olla!

Tehokasta keskiviikkoa itse kullekin työn ääreen!


Kommentit

 1. Kauniissa ympäristössä on ihana työskennellä etäpäivänä! Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten harvinaisen totta! Epäjärjestys luo kaaosta ja kaunis ympäristö tuo harmoniaa työn tekoonkin :)

   Kivaa viikonloppua Tepa!

   Poista
 2. Kuulostaa niin hyvältä. Minä olen tosi uupunut työhöni ja tänä vuonna on pakko keksiä jotain uutta. Mieli ja keho ei enää kestä jatkuvaa kolmivuorotyötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tosi ikävä kuulla! Työ on niin iso osa ihmisen arkea, että sen täytyy olla mielekästä jaksaakseen. Itsekin taistellut ko. asian kanssa jo jokusen vuoden, ei ole valitettavasti oikotietä näissä jutuissa. Paljon tsemppiä uuden etsintään ♥

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Ja kyllä, kaupan alalla kadehdin juuri noita asioita! :D Ja sitä, että toisilla on mahdollisuus pitää lomaa joulun aikaan, vaikka kaikki välipäivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina ♥ Joo kaupan ja terveydenhuoltoala on kyllä näitä vihonviimeisiä pyhävapaiden suhteen :( Voisi kuvitella, että vapaaehtoisia on tarpeeksi tekemään ko. päivät isommalla palkalla, mutta silti moni joutuu tahtomattaan töihin. Ammatinvalintakysymys toki, mutta eipä tilanne ollut tämä vielä silloin kun itse alalle menin :)

   Poista
 4. Siinä on kyllä jotain taianomaista jos on hereillä ennen tai jälkeen muun perheen. Ihan kuin puurtaisi muidenkin eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja koko päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin jos saa hetken istua ihan yksin ja tuijottaa vaikka pimeyteen jos niin haluaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.