2018 on täällä

Uusi vuosi, uudet kujeet..

Joulunpyhät menivät viuhahtaen ohi, siitäkin huolimatta, että olin pitkät pyhät vapaalla töistä. Vietimme joulun omalla porukalla, tapanina saimme sitten vieraaksemme minun vanhempani ja siskoni perheineen. Uusi vuosi meni yhtä rauhallisesti. Koin suuria vaikeuksia pysytellä hereillä puolille öin asti, sillä esikoinen pääsi töistä vuoden vaihtuessa ja pääsimme paukuttelemaan raketit vasta hänen kotiuduttuaan. Tänä aamuna sitten nukuttikin pitkälle yli kymmeneen ja ai vitsi, kun tuntuu, että koko päivä meni ihan harakoille.. Huomiseksi pitäisikin sitten asennoitua työntekoon. Onneksi mulla on tällainen kevyt laskeutuminen konttori- ja heti perään etäpäivän merkeissä. Kelpaa :)

Tulevalta vuodelta en osaa odottaa oikeastaan mitään erikoista. Työkuvioiden selkiytymistä hieman luvassa ja kesällä on tulossa (toivottavasti) yhdet ylioppilas- ja yhdet rippijuhlat. Lisäksi itse juhlin pyöreitä, joten pidämme viime vuonna pyöreitä täyttäneen miehen kanssa kesällä yhteiset ysikymppiset. Suunnittelu on jo alkanut :) Vuonna 2018 aion keskittyä enemmän itseeni; tehdä niitä asioita jotka tekevät minut onnelliseksi ja ajatella itseäni hitusen enemmän. Se koskee myös tätä blogia, sisustamista ja sometusta. Mitään lupauksia en tee, mutta jo pelkkä ajatus tuntuu hyvältä.
Ja valitettavasti, jotta elämässä pysyisi tasapaino, on ilmassa tällä hetkellä myös pientä huolta. Siitä huolimatta uskon, että vuodesta 2018 tulee hyvä ja onnellinen vuosi 

Iloa ja onnea vuodella 2018!!Kommentit

 1. Ihanaa uutta vuotta Katja! Toivottavasti saadaan tänäkin vuonna nauttia näistä upeista kuvistasi :)

  Miia

  VastaaPoista
 2. Kivaa uutta vuotta! Toivottavasti ei mitään vakavia huolia ❤

  VastaaPoista
 3. No niin yritän uudestaan! Olin iloisesti yllättynyt, kun olet taas täällä, pitkästä aikaa! Minä sain asuntoni myydyksi ja muutin jouluviikolla Tampereelle! Terv Tepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea siis uuteen kotiin ♥ Mekin käväisimme jouluviikolla Tampereella anopin tykönä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.