Talvipesän rakennusta

Tänne meillekin satoi viikon puolenvälin jälkeen ensilumi ja voi minkä sisustuskärpäsen se toikaan tullessaan! Kävimme esikoiseni kanssa Ikeassa päivää ennen lumimyräkkää ja ajelimme kotiin auto kattoon asti täynnä tavaraa. Ja mikäs sen mukavampaa kuin etsiä kaikelle sille sisustustavaralle uusia paikkoja kotona, tosin olen jo muutaman täydennyskiekankin joutunut heittämään paikallisten sisustuskauppojen aleissa.

Blogiurani aikana olen nähnyt monta blogimattoa tulevan ja menevän, mutta nyt ensimmäisen kerran haksahdin siihen itse. Tosin tästäkin matosta taitaa suurin hypetys olla jo takana päin ja sehän sopii minulle erinomaisesti :) Aitoon Ben Ouarainiin ei valitettavasti eurot riitä, joten hankin Jyskistä samantyylisen salmiakkikuvioisen maton ja vitsit mä olen aivan rakastunut siihen!! Niin pehmeä ja niin kaunis.

Nuo Kivikin harmaat Orrsta halpispäälliset oli muuten superpettymys! Valkoiset yhtä halvat päälliset ovat kestäneet tosi hyvin käyttöä, mutta nämä harmaat ovat aivan järkyttävän nyppääntyneet jo vuoden käytön jälkeen. En siis suosittele näiden ostoa vaikka sävy onkin tosi kaunis.

Kellojen siirron myötä tämäkin bloggaaja ehtii napsia kuvia ennen töihin lähtöä, joten blogi olkoon herätetty syyshorroksesta :)

Rentoa sunnuntai-iltaa!





Kommentit

  1. Kaunis matto ja ihana koira kaksikko :)
    Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Teillä on nyt nämä ihanat sohvanvaltaajat, kaksittain! Ihanat kaverukset, pärjäävät ilmeisesti hyvin keskenään? Matto on todella kaunis, sopii hyvin tuohon tilaan. :) Terv tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä kuin paita ja peppu, ihan yllätyin miten hyvin Pitufa otti Mian vastaan. Yleisesti ottaen kun se ei oikein tykkää muista koirista.

      Poista
  3. Ihanalta näyttää! Itse ostin"vastaavan" maton Ellokselta ja on kanssa uskomattoman pehmeä.
    Ovatko koirasi kääpiöpinsereitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä vastaavia mattoja taitaa olla useammassakin paikassa. Olen sitä Elloksen mattoakin ihastellut, mutta kun haluan ostokset heti mukaan, niin nettikaupat ei ole oikein koskaan olleet mun juttu.

      Pitufa eli tuo musta koira on podenco, kovin usein kyllä kääpiöpinseriksi luullaan :) Mia taas on mitä ilmeisimmin jonkin sortin chihumix, se on aivan kuin pitkäselkäinen chihuahua ♥

      Poista
  4. Niin kaunista ja ihanan skandinaavinen tunnelma! Voisin ottaa omaan kotiin noista kuvista ihan kaikki, söpöt koirat varsinkin ;)
    Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Kaikesta muusta vielä vaikka luopuisinkin, mutta en noista korvaeläimistä ♥

      Poista
  5. Aivan hurmaavat sohvanvaltaajat<3 mattokin on kyllä super kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, vieneet kyllä sydämen ihan täysin mennessään ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.