Fiilis nousee...

Marraskuussa mennään. Jotenkin ihan uskomatonta että jo nyt, vastahan syyskuu alkoi. Talvi tekee kovasti tuloaan, tänäkin aamuna herättiin rapsakkaan -13 asteen lämpötiloihin ja lähijärvikin näkyi olevan jo jäässä. Ensi viikolle on kai luvattu jo reilusti lämpenevää, tosin toivon sen ennusteen pettävän sillä en millään malttaisi vaihtaa tätä kuuraa ja lunta kuraan..

Tällaiset aurinkoiset talvipäivät ovat omiaan nostattamaan sitä tunnelmaa jota en sano vielä ääneen.  Huomasin aamun kauppareissulla miettiväni, että olispas kiva laittaa jo valokranssit ikkunoihin, mutta ei, annan itselleni luvan vasta joulukuun alusta. Sitten onkin kiva fiilistellä luvan kanssa ihan koko kuukausi sitä jota en sano vielä ääneen

Talvista tunnelmaa olen kuitenkin päässyt jo somistelemaan meillä kuvattuja kuvauksia varten. Tein mm. keittiöön todella simppelin kattauksen, jonka pohjalta alan varmaan muokkaamaan sitäkin kattausta jota en vielä sano ääneen. Kaivoin kaapista usean vuoden takaisen tuunauksen, eli tuon isoista puuhelmistä tehdyn pannunalusen. Instaan julkaisin kuvan tekstistä sen kyljessä (klik), onneksi kirjaimet saa käännettyä piiloon ;) Keittiöön rakentelin muutakin talvista mm. Siro-puuliesi sai halot sisäänsä. Saamme nimittäin tupakeittiöömme pränikän ilmalämpöpumpun, jonka tuoman lämmön turvin Siro saa luultavasti viettää talvensa pelkkänä koriste-esineenä. Paitsi jos sattuu joku pitkä superpakkaskausi tälle talvelle, silloin ehkä kauneus saa väistyä käytännöllisyyden tieltä. 

Kattauksen astiat ovat muuten Ikean halpissarjaa, jokainen kippo ja kulho maksaa huimat 0,50€! Neiti jo kysyikin, että miks ei heitettäis kaikkia noita vanhoja kellertäviä ja naarmuuntuneita lautasia pois ja hankittaisi koko astiasto tuota hohtavanvalkoista posliinia tilalle. Niinpä, miksipä todellakin ei? Seuraavalla Ikean reissulle on siis alettu kasaamaan ostoslistaa :)

Näistä luonnonsävyisistä tunnelmista toivottelen teille oikein ihanaa viikonloppua. Minulla se menee kokonaisuudessaan työn merkeissä, sillä joulukorttikuvauskausi on auki (klik)!









Kommentit

  1. Aivan ihana tunnelma, niin kaunista <3 Mukavaa viikonloppua :) Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  2. Valkeat astiat ostimme tyttären pikkukotiin enkä ole edes hoksannut ajatella, miten kivat ne olisivat meilläkin. Ne sopisivat mainiosti kattaukseen muiden valkeiden ja vanhan arabian kaveriksi. Ihanat kuvasi inspiroivat! 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, ihana kuulla ♥ Ehdottomasti suosittelen noita astioita, olleet meillä päivittäisessä käytössä leipälautasina ja puuro/murokulhoina jo pitkälle toista vuotta eikä niissä ole mitään käytön jälkiä.

      Poista
  3. Ai miksei voi puhua joulusta jos huvittaa? ☺ Saisi kait sitä viettää vaikka toukokuussa jos lystää. Terkkuja vaan joulunlogin pitäjältä. ☺🌸🌲

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai saa puhua, enpä siihen asiaan tainnut kantaa edes ottaa, mutta ei kai siitä ole pakko puhua jos ei huvita? ;)

      Itse asiassa meillä on rakennettu joulua aikanaan jopa juhannuksena joulukirjaa varten. Samoin blogin kanssa on monet joulut eletty jo loka-marraskuussa, joten itse joulunpyhinä on ollut aivan kurkkuaan myöten täynnä koko joulua. Tästä opiksi ottaneena en vielä joulua fiilistele. Mutta jokainen toki tyylillään :)

      Poista
  4. Hyvä yritys

    http://www.allyouneediswhite.com/2016/04/21/kun-ideasi-varastetaan/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, mutta viestisi ei nyt ollenkaan aukea minulle?

      Poista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.