Pitkästä aikaa - uusi alku




Pitkästä aikaa blogistaniassa, enkä oikein tiedä mistä aloittaa. Viimeksi huhtikuussa tein postauksen tuonne Wordpressin puolelle, tänne Bloggeriin viime postauksesta on vieläkin kauemmin aikaa. Keväällä ja kesällä iski valtava blogiähky, ei napostellut tippaakaan postailla eikä myöskään lukea muiden blogeja. Kun ajattelee, että tätä on tehnyt vuodesta 2006 asti, niin liekö tuo mikään ihme. Yllätyksekseni kävijämäärät raksuttivat hiljentyneessä blogissa päivittäin eteenpäin. Säännöllisesti postilaatikkoon tipahteli lukijoilta lopettamiskyselyitä ja yrityksiltä yhteistyötarjouksia. Kaikille sanoin ei. En ole lopettanut ja yhteistyötarjouksillekin sanoin kiitos, mutta ei kiitos. Houkutteli, pakko myöntää, mutta en kokenut luontevaksi postata vain yhteistyölähtökohdista. Niinpä olin hiljaa. Insta päivittyi myös laiskasti, mutta päivittyi kumminkin.

Kunnes tapahtui jotakin. Kutsuttakoon sitä syksyksi, uudeksi inspiraatioksi tai miksi vain, mutta koin jälleen halua palata blogin pariin. Halusin kokonaan uuden alun ja ostin Etsystä valmiin blogipohjan blogilleni. Valitettavasti en onnistunut lataamaan omaa pohjaa ilman aika isoakin rahallista panostusta, joten tein päätöksen palata tänne Bloggerin puolelle. Viikon verran puuhastelin uuden pohjan parissa, kokeilin ja muokkailin ja nyt vihdoin alkaa olla valmista. Ja nyt tuntuu aika hyvältä. Blogger on  kuitenkin se alkuperäinen, ensimmäinen blogikoti ja te lukijatkin tulette suurelta osin Bloggerin kautta eli taitaapa tässä meillä olla melkoinen win-win situation :)

Onko blogin tulevaisuus sisustusblogina, lifestyleblogina vai jonain muuna, sen vain aika näyttää. En aio kokea mitään painetta päivittämisestä, vaan nyt mennään täysin oman  innostuneisuuden ja jaksamisen ehdoilla. 

Kiva nähdä taas :)






 

Kommentit

  1. Mahtavaa, että olet palannut Katja. Parhaita blogeja!

    VastaaPoista
  2. Wau...ahaa elämys, Katja on palannut. Ihanaa! Sisustuskuvia ainakin odottelen? Niitä on aina ihana katsella :) Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä en pääse koskaan eroon eli niitä on varmasti luvassa :)

      Poista
  3. Kaunis kokonaisuus sinulla! Inspiroituneena, Tuija

    VastaaPoista
  4. Mukava huomata, että olet palannut!
    Itselläni on ollut vaihtelevasti taukoja blogin päivityksissä kuten monella muulla pitkään bloganneella.
    Inspiraatiota täällä vain odottelen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne ♥ Ilman inspiraatiota bloggaaminen on turhaa, inspiraation puute syö paitsi itseä, näkyy myös lukijoille eli kunnon tauko jos yhtään siltä tuntuu, ja sitten paluu uusilla innoilla :)

      Poista
  5. Mukavaa, kun olet taas täällä, mielenkiinnolla odottelen kaikenlaisia juttujasi ja kuvia kauniista kodistasi!

    VastaaPoista
  6. Ihan huikeeta, että oot bäK!! <3 sun blogi oli kuitenkin top 5 listan sijalla 1, kun aloitin tän blogiin tutustumisen ja siitä sitten oman postaamisen.
    Ja nyt.. tulee mitä tulee niin sun ilmaisemana se on timanttia :D .. koska osaat kirjoittaa ja vielä enemmän osaat ottaa ihania kuvia mitä on sitten ilo ihastella :)

    Jään innolla oottelee postauksia! you go girl!! Kiva, että oot elvyttämässä tätä.
    btw..Tää blogin asettelu on kaunis <3
    Ihanaa viikonloppua :)

    ps. Nähdään tiistaina <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilostun kommenteista ♥ Muistathan kuitenkin netiketin ja muotoilethan sanasi niin, että olet valmis seisomaan niiden takana myös omalla nimelläsi.